Dr. Joris Anciaux
HuisartsDr. Joris Anciaux studeerde af aan de katholieke Universiteit Leuven in 1993. Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde.  Huisartsgeneeskunde boeit hem nog steeds enorm en het persoonlijke contact met patiënten,  jong en oud,  geeft hem een grote voldoening.
Dr. Martine Lembregts
HuisartsDr. Martine Lembregts studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1991. Ze is geconventioneerd huisarts, werkzaam sinds 1991. Alsook is zij al lang stagemeester en sinds 2015 ook praktijkopleider.
Haar interesse omvat alle aspecten van de huisartsengeneeskunde.
Dr. Anneleen Van der Auwera
Haio van Dr. AnciauxDr. Anneleen Van der Auwera studeerde af in 2020 aan de Universiteit Antwerpen als arts. 
Hieropvolgend startte ze aan haar specialisatie huisartsgeneeskunde.


Ze werkt in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO) vanaf 01/04/2022 tot en met 30/09/2023.
Dr. Dorien Leys
Haio van Dr. LembregtsDr. Dorien Leys studeerde met grote onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen in juni 2022. Ze heeft een specifieke interesse in kleine heelkunde, dermatologie en inwendige geneeskunde.


“Waarom vind ik huisartsgeneeskunde zo boeiend? In huisartsgeneeskunde komt alles samen: alle disciplines, alle leeftijden, theorie en technische handelingen. Daarnaast vind ik het heel boeiend om vanuit de eerste hulpvraag een anamnese en klinisch onderzoek te doen en nadien de puzzelstukken samen te leggen tot een samenhangend geheel. Als je dan voelt dat je de patiënt vooruit hebt geholpen, geeft dit veel voldoening.”


Ze werkt in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO) vanaf 01/10/2022 tot en met 31/03/2024.
Charlotte Angenot
Diëtiste & DiabeteseducatorIn 2017 ben ik gestart als zelfstandige diëtiste en diabeteseducator en sinds 2018 ben ik werkzaam in het ziekenhuis AZ Herentals als diëtiste. In mijn praktijk begeleid ik jou heel graag naar een gezondere levensstijl. Ook voor specifieke problematieken/topics zoals diabetes, verhoogde cholesterol, oncologie, maag-darmproblematieken en sportvoeding kan je bij mij terecht. De insteek blijft altijd: kijken naar jouw situatie en op een haalbare realistische manier werken naar iets dat werkt voor jou op lange termijn.
https://angenot-dietiste.nutriportal.eu/loginSylvie De Smeytere
PraktijkassistenteSylvie werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken elke werkdag van 8.30 tot 12.00 uurDr. Simon Van Dael
Haio van Dr. Anciaux


Ik interesseer mij zowel in interne geneeskunde als in kleine heelkundige ingrepen en het is net die afwisseling en veelzijdigheid die het vak huisarts zo boeiend maken. Ook open communicatie tussen de huisarts en de patiënt (en dit in twee richtingen) vind ik een essentieel deel van de huisartsgeenskunde en zorgt volgens mij voor optimaal geleverde zorg.
De band die je op deze manier vormt met de patiënten maakt dit voor mij het mooiste beroep binnen de geneeskunde.

Hij start in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO) vanaf 02/10/2023 tot en met 30/09/2024.