Dr. Joris Anciaux
HuisartsDr. Joris Anciaux studeerde af aan de katholieke Universiteit Leuven in 1993. Hij heeft een brede interesse in de geneeskunde.  Huisartsgeneeskunde boeit hem nog steeds enorm en het persoonlijke contact met patiënten,  jong en oud,  geeft hem een grote voldoening.
Dr. Martine Lembregts
HuisartsDr. Martine Lembregts studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1991. Ze is geconventioneerd huisarts, werkzaam sinds 1991. Alsook is zij al lang stagemeester en sinds 2015 ook praktijkopleider.
Haar interesse omvat alle aspecten van de huisartsengeneeskunde.
Dr. Simon Van Dael
Haio van Dr. AnciauxIk interesseer mij zowel in interne geneeskunde als in kleine heelkundige ingrepen en het is net die afwisseling en veelzijdigheid die het vak huisarts zo boeiend maken. Ook open communicatie tussen de huisarts en de patiënt (en dit in twee richtingen) vind ik een essentieel deel van de huisartsgeenskunde en zorgt volgens mij voor optimaal geleverde zorg.
De band die je op deze manier vormt met de patiënten maakt dit voor mij het mooiste beroep binnen de geneeskunde.

Hij start in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO) vanaf 02/10/2023 tot en met 30/09/2024.
Dr. Kate Hendrickx
Haio van Dr. LembregtsIk heb gekozen voor huisartsgeneeskunde aangezien je met alle disciplines in aanraking komt en er veel patiëntencontact mogelijk is. Ik hecht dan ook belang aan een (wederzijdse) open en respectvolle communicatie. Op deze manier kan ik mijn patiënten het beste verder helpen. 

Mijn interesses binnen geneeskunde liggen voornamelijk bij interne geneeskunde, chronische zorg, kleine heelkunde en oftalmologie. 


Ze werkt in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO) vanaf 01/04/2024 tot en met 30/09/2025.Sylvie De Smeytere
PraktijkassistenteSylvie werkt in de praktijk als praktijkassistente. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak, allerhande vragen en administratieve zaken elke werkdag van 8.30 tot 12.00 uur