Raadplegingen


Op afspraak

Wij werken enkel op afspraak. Op die manier proberen we wachttijden zo kort mogelijk te houden.

U kan een afspraak maken via de website of telefonisch op het nummer: 03/448.42.10. Een online afspraak maken kan altijd, het secretariaat is bereikbaar tussen 8u30 en 12u.

Neem bij een eerste raadpleging steeds uw elektronische identiteitskaart, kids-ID of isi+ kaart mee.

U kan geen afspraak maken via e-mail!

Suikertest / vaccinaties 

Gelieve altijd een telefonische afspraak te maken voor een suikertest (tijdens de zwangerschap) en voor vaccinaties (behalve voor tetanus- en griepvaccins), zodat we deze zeker op op voorraad hebben.

Dringende consultatie

Indien er geen plaats meer vrij is in de online agenda maar u toch voor een dringend probleem moet gezien worden, kan u uiteraard ook steeds telefonisch contact opnemen.  Wij proberen u dan een afspraak te geven bij de arts die het snelst beschikbaar is.

Een afspraak per persoon

Maak één afspraak per persoon. Komt u met meerdere personen, maak dan meerdere afspraken.

Dubbele afspraak 

Gelieve steeds een dubbele afspraak te maken (selecteer “consultatie 2 personen”) wanneer u consulteert voor een preoperatief onderzoek, het maken van een elektrocardiogram (ECG) of een verzekeringsonderzoek. Bij twijfel kan u hiervoor uiteraard ook telefonisch een afspraak maken, gelieve dan de reden van uw consultatie te vermelden, zodat we voldoende tijd kunnen uittrekken. Het aantal dubbele afspraken per week is beperkt.

Kom op tijd 

Kom op tijd! Zo zorgt u dat andere patiënten niet onnodig lang moeten wachten.

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, gelieve deze dan tijdig te annuleren of te verplaatsen, dit online of telefonisch. Zo kunnen wij misschien andere patiënten nog verder helpen. Bel hiervoor naar de praktijk: 03/448.42.10. Een afspraak annuleren kan niet via e-mail!